fbpx

De ce își vopsesc femeiile unghiile?Tu stii de ce??

📖 Povestea unghiilor tehnice 👀
În anul 1954, în S.U.A., au apărut cunoscutele unghii false. Inventatorul este un medic stomatolog, Fred Slack. În timp ce lucra la o dantură, i s-a rupt o unghie și a încercat să-și construiască una nouă din acryl (material folosit în stomatologie). Pentru că durerea dispăruse și unghia părea foarte naturală el a continuat cercetările cu fratele său Tom, după care și-au patentat un model fiabil și au fondat compania
“Patti Nails”

Ai fost vreodată întrebat de ce femeile își vopsesc unghiile ? Unghiile bine îngrijite sunt un simbol exterior al sănătății, feminității și statutului social. Unghiile murdare și fragile pot însemna că nu aveți grijă de dumneavoastră sau că sunteți bolnav.Mâinile frumos îngrijite și aceste unghii pictate sunt asociate cu femeile puternice, nu cu cele care lucrează pentru un salariu pe oră scăzut. 

unghiile

Si la picioare trebuiesc bine îngrijite pentru ca sunt foarte importante. O femeie poate avea cele mai urâte picioare, dar îmbracă un strop de culoare și arată 100% mai bine.

Există unele femei care nu-și fac deloc unghiile, altele care optează pentru unghii scurte și colorate neutre și, totuși, altele cărora le place aspectul flamboyant, cum ar fi unghiile negre sau unghiile verzi strălucitoare sau desenele mici drăguțe pe unghiile lor sau chiar unghii lungi.

Îmi amintesc încă cu drag de prima dată când am primit in dar un set de unghii acrilice.Dar,deși unii se pot gândi la aceste unghii false ca la un alt stil de manichiură, eu văd acrilicele atât ca o ieșire pentru auto-exprimare.

Unghiile proaspăt pictate nu mai sunt doar pentru femeii ,in ziua de azi o mulțime de bărbați au luat această tendință de frumusețe într-un mod serios.La cea de-a 26-a gală anuală a Premiilor Festivalului Internațional de Film, Brad Pitt a avut degetul inelar drept și rozul pictat cu dungi negre, maro, gri și prune.

Acest tip de unghii ,acrilice DIY sunt mai ușoare decât crezi si foarte usor le faci acasă! Cea mai bună parte despre a-ți face unghiile acasă este că le poți face în confortul propriei case,la un cost mult mai mic .

unghiile

Citeste si:

Facebook Comments