fbpx

8 Locuri interzise pentru a fi vizitate

Datorita tehnologiei avansate este greu de conceput ca sunt locuri interzise pe pamant ce nu pot fi vizitate.Aceste locuri sunt fie prea periculoase, fie sunt bine pazite.Există locuri fascinante care sunt pur și simplu interzise vizitatorilor:  Locuri interzise pentru a fi vizitate.

Insulele Andaman

Una din insule aparinand Indiei,este locuita de un trib numit Sentinelese, care este ostil .Ataca cu arcuri si sageti pe toti cei care incearca sa patrunda pe insula.Astfel sunt izolati de mai bine de  60.000 de ani. Insula North Sentinel este una din zonele interzise complet turiștilor conform guvernului indian datorita agresivitatii locuitorilor ei.

Locuri inrerzise pentru a fi vizitate

Munţii Pădurea Boemiei, Monte Rio, California

Cei mai bogaţi, mai puternici şi mai cunoscuţi oameni din lume ,membri ai clubului exclusivist Bohemian Grove ajung in această tabara intinsa pe o suprafata de 2700 acri pentru a organiza petreceri sălbatice. Oricine încearcă să intre neinvitat ajunge în închisoare,potrivit sursei.

Locuri inrerzise pentru a fi vizitate

Peșterile Lascaux, Franța

Complexul de pesteri cunoscut datorita celer peste 900 de picturi rupestre a fost interzis vizitarii datorita degradariilor .Picturile vechi de peste 17300 de ani ,din era Paleoliticului fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.Cei interesați pot vedea reproduceri ale acestora, create într-o altă peșteră din apropiere sau pot alege turul virtual al galeriilor, oferit de unul dintre website-urile oficiale,potrivit sursei.

Locuri inrerzise pentru a fi vizitate

Locuri interzise pentru a fi vizitate

Arhivele secrete ale Vaticanului

Denumirea bibliotecii de “”secreta “”a fost schimbata in “”Apostolica”” in urma decretului din 28 octombrie 2019 de papa Francisc.Secretele ascunse intre rafturi nu sunt totusi accesibile publicului larg. Atfel poate intra cu usurinta in categoria de locuri interzise pentru a fi vizitate de turisti.

Locuri inrerzise pentru a fi vizitate

Zona 51, Nevada, SUA

Aceata baza militara este tinta teoriilor legate de dovezi ale activitatii extraterestre.Zona nu apare pe harta Statelor Unite iar cine ajunge aici risca sa fie luat la intrebari de CIA si FBI.

Locuri inrerzise pentru a fi vizitate

Locuri inrerzise pentru a fi vizitate

Insula Surtsey, Islanda

Insula este un uscat nou format prin activitatea de eruptie aunui vulcan activ din 1963.Pamantul nou format este patrimoniu UNESCO din 2008.Irlanda a decretat insula razervatie naturala pentru a oferi certatatorilor posibilitatea de a cerceta nasterea unui nou ecositem.

Insula Queimada Grande, Brazilia

Autoritățile braziliene au interzis vizitarea insulei Quiemada Grande, care mai este numită Insula Șerpilor.Motivul este dat de densitatea serpilor din aceasta zona, pe o suprafață de 0,43 kmlocuiesc în jur de 4000 de specii de șerpi .Este singurul loc unde trăiește specia Bothrops insularis, o reptilă extrem de rară, dar și foarte veninoasă, cunoscută și sub numele de vipera vârf de lance aurie.

Insula Gruiland

Insula a fost cumparata si folosita de autoritatile britanice pentru a testa pe suprafața de 196 ha arma bacteriologica, denumită antrax in 1942 . Până în anii ‘80 insula a fost unul din cele mai mortale locuri de pe planetă – orice vizită a fost interzisă. Abia în 1986 oamenii de știință s-au angajat ”să curățe” insula: ei au pulverizat 280 tone de formaldehidă pe care au diluat-o cu apă de mare, după care au adus pe Gruiland câteva oi. Acestea au supraviețuit și au rămas sănătoase, iar în 1990 insula a fost declarată un loc sigur dar nimeni nu a îndrăznit să locuiască pe aceasta. Se considera unul din locuri interzise pentru a fi vizitate datorita nesigutantei si incertitudinii lasate in urma de devastatorului experiment.

Citeste si 🔰🔰🔰🔰🔰

antrax aparate in bucatarie aria51 arma bacteriologica cadouri CAL ce cumpara romanii cele mai deferite nume constructii din lego CUR desert extraterestri fashion hai in echipa mea idei de cadou idei de tuns ideii imaginatie din lego insula serpilor interesant interzis pentru turisti LEGO locuri interzise locuri misterioase manichiura de acasa netflix nume de nu nascut nume diferite de fetite oua paine fara drojdie pentru femeii produse de pe aliexpress reciclare sticla recomandari ROCHII IEFTINE rochii sub 100 lei seriale de urmarit seriale netflix Tom Si Jerry top produse top seriale trib ostil USTENSILE DE BUCATARIE utile pt pregatit dulciuri vopsit

Facebook Comments