fbpx

Mirosul puternic venit din geanta de voiaj,a alarmat Politia

Politia a gasit doua capete in geanta unui pasager in autocarul de la Reghin spre Tg. Mures. Pasagerii simteau un miros puternic care parea sa vina din geanta de voiaj a unui barbat de 40 de ani.
Mirosul oribil a atras atentia pasagerilor care s-au cam panicat , dupa care unul dintre ei a alertat soferul autocarului.

Politia
Politia


Soferul a facut semnal luminos cand a vazut o masina de politie venind din partea cealalta.
Politisti au interceptat autobuzul si au controlat toti pasagerii.
Multi au fost uimiti, fara sa stie ce se intampla.
Unul din politisti a avut curaj si a deschis rucsacul barbatului …. unde a gasit doua capete pe care omul le purta cu el .
Examinindu-le cu atentie, autoritatile au descoperit ca erau doua capete bine cunoscute.
Erau un cap de usturoi, iar celalalt un cap de ceapa.
Daca te-am facut să zambesti iti recomand sa consumi usturoi si ceapa pentru ca face bine la sanatate mai ales in aceasta perioada  

Ceapa, usturoiul şi prazul ajută la detoxifiere şi acţionează ca antioxidanţi puternici, stimulând sistemul imunitar şi reducând inflamaţiile. Oamenii de știință consideră că anumite componente conținute de ceapă și de usturoi scad șansele de apariție a cancerului și a bolilor de inimă. 

50 ml țuică sau palincă cu slănină și ceapă întrec orice medicament! Slănina pentru multi are o reputație proastă si mulți oameni se întreabă dacă este sănătoasă.

S-a dovedit că slănina întăreşte sistemul imunitar . Această calitate se datorează acidului arahidonic, care favorizează scăderea colesterolului si îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului.Cantitati mici de grasime sunt de folos pentru inima di vasele de sange, reglementeaza contractiile mus­culare ale organelor interne, inclusiv ale muschiului car­diac, si sprijina tonusul vascular.

Te astept cu drag si pe grupul nostru de pe facebook Idei curiozitati si noutati

Distribuie mai departe si pe retelele de socializare

CITESTE SI 🔰🔰🔰

Facebook Comments