fbpx

10 Moduri inteligente de a folosi lego,in propria locuinta

Dacă aveți copii, este posibil să aveți si LEGO-uri imprastiate in toata locuinta.Cine mai trebuie să cheltuiască bani pe diferite produse atunci când poți folosi LEGO-uri pentru a creea tu produsele dupa bunul plac.

 Dacă sunteți în căutarea de noi modalități de a stârni imaginația copilului dvs. (și de a-l ține ocupat!), iată câteva modalitati  de culoare și creativitate pentru casa ta.

1. Majoritatea familiilor au un loc specific pentru cheile casei și ale mașinii, foloseste LEGO-uri pentru un design atractiv .

lego

2 Adaugă un pic de culoare în bucătărie cu acest suport de ustensile luminos și distractiv.

3 Construiește o vază LEGO și alege culori pentru a se potrivi cu florile din interior.

lego

4 Păsările se pot bucura de creațiile tale LEGO geniale! 

lego

5 Puteți crea o cutie de cadouri unicata de LEGO în cel mai scurt timp.

lego

6 Acesta constructie ar arăta grozav în locuinta ta .

lego

7  Utilizarea unor piese clare de aceeași culoare are ca rezultat un aspect cu adevărat frumos.

8  Puteți opta pentru a construi o cutie de servetele

lego

9  Ideea de a decora o rama de foto sau tablou dupa bunul plac.

lego

10 Creați-vă niște ghivece minunate de plante !Aceste ghivece de bricolaj sunt perfecte atât pentru plante reale, cât și cu false.

LEGO este iubit de oameni tineri și bătrâni, este una dintre cele mai populare jucării din lume și există un motiv pentru asta, este atât de distractiv și posibilitățile sunt nesfârșite.

 Uneori, însă, când există atât de multe opțiuni de ales, este foarte greu să decizi ce să faci!Există dovezi că copiii foarte mici dezvoltă abilități lingvistice mai bune atunci când sunt in posesia acestor jucarii.

Aceste jocuri sunt un alt mod de a încuraja copiii să-și creeze propriile modele și idei.Când copiii fac o greșeală cu construcția lor, ei trebuie să analizeze și să dreagă problemele ,sa reia de unde au greșit. 

sursa foto PINTEREST

antrax aparate in bucatarie aria51 arma bacteriologica cadouri CAL ce cumpara romanii cele mai deferite nume constructii din lego CUR desert extraterestri fashion hai in echipa mea idei de cadou idei de tuns ideii imaginatie din lego insula serpilor interesant interzis pentru turisti LEGO locuri interzise locuri misterioase manichiura de acasa netflix nume de nu nascut nume diferite de fetite oua paine fara drojdie pentru femeii produse de pe aliexpress reciclare sticla recomandari ROCHII IEFTINE rochii sub 100 lei seriale de urmarit seriale netflix Tom Si Jerry top produse top seriale trib ostil USTENSILE DE BUCATARIE utile pt pregatit dulciuri vopsit

Facebook Comments