fbpx

Povestea unui băiețel care vinde chibrituri pe stradă. Merita toata aprecierea noastra

Acest băiețel vinde chibrituri pe stradă cu 0.5 bani bucata. Un trecător s-a oprit și l-a întrebat de ce face asta.

Un băiețel din Iași a impresionat internauții cu povestea lui. Stă pe stradă și vinde chibrituri pentru a strânge suma de 400 de lei.

Un tânăr din Iași a văzut pe srtadă un băiețel care vindea chibrituri. Impresionat de povestea lui, i-a făcut o fotografie și a făcut totul public, în speranța că cineva îl va ajuta pe copil.

„Acest băiețel vindea chibrituri pe strada cu 0,5 bani ca să strângă bani pentru a cumpăra un laptop…avea în cutiuță 7 lei și trăiește cu speranța că va strânge cei 400 lei pentru achiziționarea laptopului… Băiatul este din Mioveni”, a scris Florin S. pe un grup de Facebook al ieșenilor.

băiețel
băiețel

„Dragul de el….Este așa de greu să nu ai…”, „Hai mai bine să vedem cum îl putem ajuta sa își îndeplinească visul”, au scris câțiva internauți impresionați de povestea lui.

„Poate părinții nu își permit sa ii cumpere un laptop chiar și la 400 lei, totuși copilul este îngrijit, sănătos ceea ce înseamnă că părinții se ocupa de el. A cumpărat de la supermarket mai ieftin și le vinde și el mai scump cu câțiva bani. Este de apreciat ca încearcă sa facă un bănuț și nu cerșește”, a scris o altă ieșeancă.

O femeie a intervenit spunând că nu este o tragedie să nu ai laptop, dar a fost imediat contrazisă de un alt internaut.

„Cand vezi alti copii care au la 6 ani telefoane de 3.000 lei iti doresti si tu ceva umil… La urma urmei e un copil si are visuri”, i-a răspuns el.

sursa: sevedetot

Va recomandam cu drag acest super Sandwich-maker 🔰🔰🔰

‼️‼️‼️ATENTIE ,nu este un simplu Sandwich-maker.

Citeste si 🔰🔰🔰🔰

antrax aparate in bucatarie aria51 arma bacteriologica cadouri CAL ce cumpara romanii cele mai deferite nume constructii din lego CUR desert extraterestri fashion hai in echipa mea idei de cadou idei de tuns ideii imaginatie din lego insula serpilor interesant interzis pentru turisti LEGO locuri interzise locuri misterioase manichiura de acasa netflix nume de nu nascut nume diferite de fetite oua paine fara drojdie pentru femeii produse de pe aliexpress reciclare sticla recomandari ROCHII IEFTINE rochii sub 100 lei seriale de urmarit seriale netflix Tom Si Jerry top produse top seriale trib ostil USTENSILE DE BUCATARIE utile pt pregatit dulciuri vopsit

Facebook Comments