fbpx

Regizorul desenelor animate Tom și Jerry,a parasit aceasta lume la 95 de ani

Regizorul Tom și Jerry, Gene Deitch, a murit pe neasteptate în vârstă de 95 de ani  în apartamentul său din Praga, scrie Daily Mail. Deitch era cel mai cunoscut pentru munca lui  Tom și Jerry , precum și  Popeye ; două desene animate clasice care se mai bucură și astăzi.

A creat in total peste 70 de filme de animație, șapte seriale de televiziune ”.Celebrul serial de animație american urmărește încercările lui Tom de a-l surprinde pe Jerry . Tom rareori reușește să-l prindă pe Jerry, mai ales datorită priceperii, abilităților viclene și norocului lui Jerry.

Tom și Jerry
sursa foto FACBOOK

Parca desenele de când eram noi mici erau mult mai frumoase și mai amuzante.Din 1940 până în 1957 au fost produse 114 episoade! Tom și Jerry, au fost desenele copilăriei noatre.

În ciuda faptului că sunt personaje principale, Personajele principale nu vorbeau aproape niciodată in serialul animat .În multe țări, inclusiv în România, încă îi mai putem vedea pe Tom și Jerry zilnic la televizor.

 Nu este de mirare că serialul a avut succes, este plin de umor de situaţie extrem de fizic. Un gen de umor , cu lipici la mase şi mai ales la copii, care se amuză la fiecare scenă.In anul 2000, revista “Time” a considerat seria “Tom si Jerry” printre cele mai importante show-uri de televiziune din toate timpurile.

O parte din pariti specificau, ca acest desen animat este departe de a fi educativ. Deși este considerată o capodoperă, o parte din conținutul serialului – în special violența în desene animate fără consecințe – este oarecum pentru spectatorii copii.

 Există, de asemenea, un anumit conținut care reflectă epoca din seria originală a anilor ’60 – cum ar fi faptul că personajele fumează si consuma alcool în unele episoade.

Nu vom uita niciodată de munca sa pe care a produs-o de-a lungul anilor. Fie ca el să se odihnească în pace.

Sursa: Antena Satelor

antrax aparate in bucatarie aria51 arma bacteriologica cadouri CAL ce cumpara romanii cele mai deferite nume constructii din lego CUR desert extraterestri fashion hai in echipa mea idei de cadou idei de tuns ideii imaginatie din lego insula serpilor interesant interzis pentru turisti LEGO locuri interzise locuri misterioase manichiura de acasa netflix nume de nu nascut nume diferite de fetite oua paine fara drojdie pentru femeii produse de pe aliexpress reciclare sticla recomandari ROCHII IEFTINE rochii sub 100 lei seriale de urmarit seriale netflix Tom Si Jerry top produse top seriale trib ostil USTENSILE DE BUCATARIE utile pt pregatit dulciuri vopsit

Facebook Comments