fbpx

Primele simptome de coronavirus inca din noiembrie 2019.Afirmatii socante ale multor romani

Connor Reed, un englez în vârstă de 25 de ani, se numără printre primele victime ale coronavirusului. Tânărul lucra la o școală din China la finalul anului trecut, când a fost infectat cu 2019-nCoV, precizeaza Sky News.Pe un grup de facebook se dezbate acest subiect.unde sunt sute de comentarii in care sute de romanii ,spun ca au avut multi dintre ei inca din noiembrie simptome ale acestui periculos virus.Primele simptome de coronavirus inca din noiembrie 2019.

Cititi aici doar o parte din comentariile aflate la postare referitoare la simptome

  • Nicoleta Ghita -Va aduceți aminte …undeva prin noiembrie…o grămadă de copii răciti….cu ce părinte te întâlnea,pfff “si al meu e racit ,Si la fi’mea in clasa sau fi’miu(după caz),jumătate de clasa e răcită “…deci???
  • Tanti Ionita Si eu am patit la fel am zacut 2 luni si cred ca de la mn a luat si nora mea,eu lucrez intr o gradinita,si cred ca am luat de la unul din copii,la un moment dat aveam doar 5 copii in clasa.s a spus ca este gripa dar cred ca era corona.
  • Mirela Sandica Este posibil! Noi suntem în Italia și, aici, unii doctori au început să vorbească, despre cazuri de covid, mult înainte de cum se credea. Sunt destui care spun că, deja la sfârșit de an (noiembrie-decembrie), au avut cazuri de mult mai multe așa zise “pneumonii ciudate”, dar cărora nu li se făcea testul specific pentru corona virus.
  • Eu însămi am avut, începând cu ianuarie, o sinuzită atipică, care mi s-a prelungit cam 2 luni și după care am rămas cu o insuficiență respiratorie ciudată.
  • Florina Turcescu-Mitrea Noi am pățit la fel în ianuarie. 4 membrii 12 -52-53-83 ani am avut o formă severă de gripă, medicul de pe ambulanță a zis ca e SARS. Ne-a prescris tamiflu și anti virale și anti tusive. Simptome 39.8 tuse de ziceai ca scuipi plămânii dureri musculare de ziceai ca te-a lovit trenul. Eu fiind vaccinata antigripal în decembrie. 3 săptămâni a durat recuperarea.
  • Alina Sbarcea Cunosc familii in care majoritatea membrilor au fost raciti tare, cu febra care nu ceda nicicum, perioada a durat in jur de 2 săpt. La scoala, în clasa fiicei mele au avut iarăși o perioadă în care din.26 de copii veneau maxim 10, uneori chiar mai puțini de atât (încât la un moment dat se punea problema închiderii școlii pe motivul virusului gripal depistat)…
  • Cristina Beica Da, cred, am avut colegi in noiembrie care au Stat in medical pt grupa mai mult decat Normal. Facem recrutare deci interactionam cu multi oameni.

Primele simptome de coronavirus inca din noiembrie 2019

Sunt sute de astfel de comentarii care indica faptul ca propabil ca virusul sa fie aparut inca din noiembrie 2019

Sursa VACANTE PRIN ROMANAIA.RO

Vezi postarea originala si toate comentariile pe grupul de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

Citete si 🔰🔰🔰🔰

antrax aparate in bucatarie aria51 arma bacteriologica cadouri CAL ce cumpara romanii cele mai deferite nume constructii din lego CUR desert extraterestri fashion hai in echipa mea idei de cadou idei de tuns ideii imaginatie din lego insula serpilor interesant interzis pentru turisti LEGO locuri interzise locuri misterioase manichiura de acasa netflix nume de nu nascut nume diferite de fetite oua paine fara drojdie pentru femeii produse de pe aliexpress reciclare sticla recomandari ROCHII IEFTINE rochii sub 100 lei seriale de urmarit seriale netflix Tom Si Jerry top produse top seriale trib ostil USTENSILE DE BUCATARIE utile pt pregatit dulciuri vopsit

Facebook Comments